O knize
1) Autoři
02.05.2011 08:50
Přirozeně bez lepku a bez mléka
Ilona Dostálová: autorka kuchařky - recepty a průvodní texty
Pavel Akrman: grafické zpracování a marketingové poradenství
Ing. Eva Mizerová: fotografie jídel
Šimon Pikous: foto titulky
Home
2) Cena
24.05.2014 09:05
Cena knihy je 320 Kč.
Platba převodem na účet: 2500187579/2010 (platbu dobírkou neakceptujeme)
- do pole Poznámka při platbě vpište Kuchařka
Doprava Zásilkovnou za 58 Kč
- k objednávce připište výdejní místo Zásilkovny, na kterém si balíček...
3) Pro koho je kuchařka určena?
28.02.2011 12:42
Pro lidi s bezlepkovou a bezmléčnou dietou.
Pro lidi, kteří stojí před nutností změnit své stravovací návyky z důvodu naléhavé zdravotní motivace a hledají v jídle první pomoc.
Pro vegetariány nebo lidi, kteří chtějí omezit příjem masa.
Pro ty, kdo chtějí hubnout.
Pro všechny, kdo...
4) Proč přirozeně bezlepková strava?
28.02.2011 08:03
Bezlepková dieta je zcela zásadní pro celiaky a alergiky na lepek. Moc se ale nemluví o tom, že i zdravým lidem prospívá trochu si odlehčit od lepku, který je v současném potravinářství nadužíván.
Pro bezlepkáře, kteří chtějí jít dál ke zdravé výživě, nebo kteří nesnášejí výrobky z...
5) V čem je kniha jiná než ostatní bezlepkové kuchařky?
02.05.2011 09:13
Kuchařka Přirozeně bez lepku a bez mléka nabízí recepty z celých zrn a z takzvané nativní mouky, což je zdravější varianta oproti průmyslově upravovaným bezlepkovým moukám. Jedná se o zrna pohanky, jáhel, kukuřice a rýže.
Všechny recepty jsou i bez masa, u každého receptu najdete...
6) Jak v knize figuruje makrobiotika?
05.03.2011 20:34
Jako inspirace...
Víte, jak nejchutněji a nejzdravěji upravit zeleninu?
Víte, co všechno by mělo obsahovat jídlo, aby tělo dostalo vše, co potřebuje (a nepotřebovalo se "dojídat")?
Víte, co použít za suroviny a čím doplnit jídlo, aby působilo jako lék?
Víte, jak nepříliš zdravé suroviny chutně...
7) Ohlasy na knihu
14.06.2011 22:28
14.6.2011
"...Koncepci knihy bych Vám chtěl touto cestou nesmírně pochválit, text je velmi přehledný, jasný, grafické přílohy velmi zdařile provedeny a zejména je celá kniha skutečně prakticky zaměřena. Určitě jste udělala nesmírně záslužnou a prospěšnou práci."
prof. MUDr. Zdeněk Doležel,...
8) Poděkování
05.05.2011 00:00
Tato kniha by nevznikla bez podpory společností, které se rozhodly finančně se podílet na jejím vzniku.
KNL Catering
Široká paleta cateringových služeb po celé ČR. Zajišťování závodního stravování v Liberci a okolí – www.nemlib.cz
Sunfood VM
Široký sortiment nabídky...
9) Co bych dnes na knize změnila
31.05.2017 14:29
U příležitosti dvouletého vydání naší kuchařky jsem dostala chytrou otázku, co bych dnes, s časovým odstupem, udělala v této kuchařce jinak. Využiji této otázky ke sdělení některých mých současných postojů k bezlepkové dietě.
Neměnila bych koncept založený na využívání přirozeně bezlepkových...